19 Οκτώβριος 2017, 15:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Οκτώβριος 2017, 15:23

Κινείται για χορηγία τουρκικής εταιρείας η ΚΑΕ Άρης

  • Κινείται για χορηγία τουρκικής εταιρείας η ΚΑΕ Άρης
    (Φωτ.: Aris BC)

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σήμερα το πρωί Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν οικονομικά την ΚΑΕ Άρης μέσω χορηγίας στη φανέλα. Ξεναγήθηκαν στο «Nick Galis Hall» και στο μουσείο της ομάδας από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΚΑΕ Μάνο Λάσκαρη, ενώ συναντήθηκαν και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ έδωσε στους επιχειρηματίες από τη γειτονική χώρα αναμνηστικά δώρα από την μπουτίκ του Άρη.

Οι επιχειρηματίες εκπροσωπούν τουρκική εταιρεία εξαγωγής διαμαντιών, με την οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο να μπει διαφήμιση στο μπροστινό μέρος της φανέλας αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας με τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων».

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε από την ΚΑΕ Άρης μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

«Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό. Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Güner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του».