19 Οκτώβριος 2017, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Οκτώβριος 2017, 09:42

Πατέρας της δολοφονημένης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος. Να βγει το ΣΔΟΕ να μιλήσει»

  • 88χρονος πυροβόλησε τους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σίγουρος ότι την κόρη του έσφαξε «πληρωμένος δολοφόνος» με κίνητρο που σχετίζεται με τη δουλειά της εμφανίστηκε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ο πατέρας της 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου είχε πάει να αφήσει λουλούδια στον τάφο φιλικού προσώπου.

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του. Από εκεί ξεκινάει. Δεν μπορώ να φανταστώ εγώ ότι εδώ στο πιο κεντρικό σημείο 17:30 το απόγευμα βρέθηκε άνθρωπος και σκότωσε το παιδί, μέρα μεσημέρι» είπε.  

«Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί. Και πισώπλατα το σκότωσε το παιδί όχι στα ίσια», τόνισε, και απείλησε ότι θα σκοτώσει τον δολοφόνο. «Το ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου ότι όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω», ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης.

Τον τελευταίο μήνα, το θύμα πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο επειδή πέθανε κάποιος φίλος της. Μάλιστα σε εκτίμηση που διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του πατέρα στον ΑΝΤ1 «κάποιοι παρακολουθούσαν την κίνηση αυτή ο πατέρας της άτυχης γυναίκας απάντησε ασφαλώς».

Για το θύμα μίλησε στην εκπομπή και η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α.Γερακούδη, κάνοντας λόγο για μία από τις «συναδέλφους, που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους». Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των Ελέγχων, αλλά αρνήθηκε να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.