18 Οκτώβριος 2017, 17:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτώβριος 2017, 16:46

Χαμός με τον βουλευτή-βοηθό διαιτητή στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

  • Χαμός με τον βουλευτή-βοηθό διαιτητή στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
    (Φωτ.: PA Images / Andrew Milligan)

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στη Σκοτία με τον βοηθό διαιτητή του αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί απόψε στις 21:45 στο «Καμπ Νου». Ο Σκοτσέζος βοηθός Ντάγκλας Ρος, εκτός από καριέρα στα γήπεδα, είναι και βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος στην πατρίδα του.

Εξαιτίας του αγώνα, ο Ντάγκλας Ρος θα απουσιάσει από την κρίσιμη συνεδρίαση στο Γουεστμίνιστερ για μεταρρυθμίσεις σχετικά με την κοινωνική πρόνοια.

Εξασφαλίζοντας ειδική άδεια, ο Σκοτσέζος βουλευτής επέλεξε να βρεθεί ως βοηθός προπονητή στο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ο υπουργός Εργασίας της Σκοτίας Πολ Σόινεϊ έκανε λόγο για ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων!

Το κόμμα των Συντηρητικών, πάντως, κάλυψε τον Ντάγκλας Ρος επισημαίνοντας πως θα υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι του κόμματος στη συζήτηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει τη δουλειά του ως βοηθός διαιτητή αντί για τα καθήκοντά του ως βουλευτής. Εξάλλου, όταν ορίζεται σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, το ποσό που εισπράττει δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.