17 Νοέμβριος 2013, 12:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:51

Απόλλων 1926, κουβαλώντας τη μνήμη του αλησμόνητου Πόντου!

  • Απόλλων 1926, κουβαλώντας τη μνήμη του αλησμόνητου Πόντου!

Απόλλων 1926, κουβαλώντας τη μνήμη του αλησμόνητου Πόντου!

Aπόρροια της ανιδιοτελούς εργασίας των εθελοντών οπαδών του Απόλλωνα είναι η εντυπωσιακή αλλαγή στην είσοδο της Θύρας 3 του γηπέδου. Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην εν λόγω κερκίδα πλέον οι φίλαθλοι μπορούν να αντικρίσουν τα ονόματα πόλεων του Πόντου στα σκαλοπάτια, αλλά και πανό με τα σήματα του Απόλλωνα από τα δεξιά και του μονοκέφαλου αετού του Πόντου από την αριστερή.

Τα αναγραφόμενα ονόματα των πόλεων του Πόντου είναι: Τραπεζούντα, Αμάσεια, Σινώπη, Κερασούντα, Κοτύωρα, Σάντα, Αμισός και Ματσούκα. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά μάλιστα κανείς μπορεί να αντικρίσει και τα υπόλοιπα πανό που είχαν τοποθετηθεί προ μηνών και στα οποία απεικονίζεται ο χάρτης του Πόντου.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις γίνονται από τους φιλάθλους για συμβολικούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους. Πρώτον για να καταδείξουν για ακόμη μια φορά τους στενούς δεσμούς του Απόλλωνα με τον Πόντο, από τον οποίο ο «κοκκινόμαυρος» σύλλογος έλκει την καταγωγή του, αφετέρου για να παρακινήσουν και να «αφυπνίσουν» και άλλους φιλάθλους να ασχοληθούν πιο ενεργά με τα κοινά του Απόλλωνα.

Να μπουν κι αυτοί στην ομάδα εθελοντών φιλάθλων του συλλόγου, που προσφέρουν προσωπικό μεράκι και ίσως λίγα χρήματα ώστε να δουν μικρές, αλλά ουσιαστικές διαφορές στο «σπίτι» του αγαπημένου τους συλλόγου. Και όπως οι ίδιοι αναφέρουν, όσοι πιστοί, ας προσέλθουν…

Πηγή: metrosport.gr