16 Νοέμβριος 2013, 08:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:51

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου φοιτητή

  • Συναγερμός για την εξαφάνιση 24χρονου φοιτητή στις Σέρρες

Τέλος δόθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου φοιτητή στις Σέρρες που αγνοούνταν από την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής ο νεαρός φοιτητής αναζητούνταν από την περασμένη Δευτέρα 11 του μηνά. Ο νεαρός γύρισε μονός στο σπίτι του με τον πατερά του στις 19.00 να περνά την αστυνομική διεύθυνση των Σερρών για να ενημερώσει την υποδιεύθυνση Σερρών.

Σύμφωνα, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Α. Μανωλά ο νεαρός έφτασε μέχρι και την Ορεινή στην περιοχή "Κλαψα " περπατώντας όπου πέντε ολόκληρες ημέρες ήταν νηστικός και έπινε νερό από το ποτάμι της περιοχής.


Οι γονείς του ήταν χαρούμενοι από την επιστροφή του γιου τους το ίδιο και η αδελφή του και μπορούμε να πούμε πως είναι καλά στην υγεία του. Να σημειώσουμε πως στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε η αξιωματικός ασφάλειας και ψυχολόγος.

Ο νεαρός Αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα 11/11. Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (10ο εξάμηνο).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός, δεν ειχε μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρα επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στη αρχή στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στον Κουλά. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν άκαρπες. Αμέσως μετά σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών, έρευνες έγιναν σε όλα τα απίθανα σημεία του νομού για τον εντοπισμό του

Τελικά, η υπόθεση είχε θετική εξέλιξη.

Πηγή: epiloges.tv