15 Νοέμβριος 2013, 09:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:51

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα

  • Άστατος ο καιρός για σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα

Τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Oι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Βόρειο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr