14 Νοέμβριος 2013, 17:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:51

Τι θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Απόλλων 1926

  • Τι θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Απόλλων 1926

Τι θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Απόλλων 1926

Αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Κέρκυρα και επικεντρώνονται ολοκληρωτικά στο νέο εντός έδρας κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι «κοκκινόμαυροι» του Απόλλωνα 1926, ευελπιστώντας ότι θα επιστρέψουν στις νίκες. Το ατυχές αποτέλεσμα με τους Φαίακες δεν έμεινε ασχολίαστο στη χθεσινή προπόνηση, αλλά ο Ανδρέας Παντζιαράς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης από την αναμέτρηση με την Αναγέννηση.

«Ήταν ένα παιχνίδι από τα οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα. Δείξαμε καλό πρόσωπο και εξαιτίας κάποιων ατομικών λαθών, αλλά και της ατυχίας, δεν πήραμε αυτό που μπορούσαμε», τόνισε αρχικά για τον αγώνα με τους Κερκυραίους και συνέχισε για το ματς με την Αναγέννηση: «Πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε», τους είπε.

Ο ξεσηκωμός συνεχίζεται

Η υποδειγματική συμπεριφορά του κόσμου, με πολύ μικρές εξαιρέσεις, στον αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα δημιούργησε πολύ θετική εντύπωση σε όλους και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια και επί 90 λεπτά. Επόμενη «πρόκληση» για τον κόσμο το κυριακάτικο ματς και ευκαιρία για μαζική υποστήριξη, όπως είχε συμβεί και στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι ή και ακόμη καλύτερα. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ και από τη διοίκηση περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση.

Πηγή: metrosport.gr