26 Σεπτέμβριος 2017, 09:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτέμβριος 2017, 09:52

Αγιασμός στον Απόλλωνα Πόντου: Η Παναγία Σουμελά και τα όνειρα για τη Super League

  • Αγιασμός στον Απόλλωνα Πόντου: Η Παναγία Σουμελά και τα όνειρα για τη Super League
    (Φωτ.: apollonpontoufc.gr)

Υπό το βλέμμα της Παναγίας Σουμελά, η εικόνα της οποίας τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στο γήπεδο της Καλαμαριάς, και με την ηγεσία του Απόλλωνα Πόντου, τη δημοτική Αρχή της πόλης και τους φιλάθλους να δίνουν το παρών, το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε και… τυπικά η σεζόν για την ομάδα που φέτος αγωνίζεται στη Football League.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Χρήστος από την μητρόπολη Νέας Κρήνης, οποίος άκουσε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να δηλώνει ότι «πέρσι ήταν θέλημα Θεού να ανέβουμε».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, ο τεχνικός του Απόλλωνα υπογράμμισε ότι φέτος στόχος είναι η Super League («δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι αν δεν ανέβουμε», είπε χαρακτηριστικά), και τόνισε ότι ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.

«Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, η σημαντικότερη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Όλοι το έχουν καταλάβει, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και υπάρχει ήδη μεγάλη συσπείρωση στον κόσμο», σημείωσε από τη μεριά του ο αμυντικός Στέφανος Καπίας. Για ξεσηκωμό στις τάξεις των Απολλωνιστών ήδη από πέρσι με την άφιξη των αδερφών Καλαϊτζίδη, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Αβραάμ Περσίδης, ενώ ο δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης ζήτησε από όλους τους Καλαμαριώτες να αγκαλιάσουν την ομάδα.


Από αριστερά: Δημήτρης Καλαϊτζίδης, πατέρας Χρήστος, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης (φωτ.: apollonpontoufc.gr)

Σε ό,τι αφορά την εικόνα της Σουμελά, αυτή είναι δώρο από τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Αχιλλέα Χαραλαμπίδη. «Όταν ήμουν πρόεδρος είχαμε την Παναγία Σουμελά στα αποδυτήρια και μας οδήγησε μέχρι τη Β’ Εθνική. Είχα κάνει τάμα στον κύριο Καλαϊτζίδη να του φέρω μια εικόνα της Παναγίας», δήλωσε.