14 Νοέμβριος 2013, 10:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:52

Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού έκλεψε τις εντυπώσεις!

  • Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού έκλεψε τις εντυπώσεις!

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Άργους Ορεστικού για την επέτειο της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό.

Παρά την βροχόπτωση μαθητές με τα τμήματα σημαιοφόρων και παραστατών και εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και λοιπών αρχών του τόπου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής μετέβησαν στο Ηρώο των Πεσόντων όπου κατέθεσαν στεφάνια, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την ελευθερία της Πατρίδας.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον αντιστράτηγο ε.α. κ. Ιωάννη Ζούκα, ο οποίος σε μια κατάμεστη από μαθητές αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού παρουσίασε μια άκρως ενδιαφέρουσα γεωπολιτική και γεωστρατηγική προσέγγιση των Βαλκανικών Πολέμων.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, το απόγευμα, επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, τοπικά χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Άργους Ορεστικού παρουσίασαν διάφορους παραδοσιακούς χορούς, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των θεατών.

Την παράσταση έκλεψε η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού και ιδιαίτερα το μικρό χορευτικό τμήμα, όπου εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και απέσπασαν το πιο ζεστό χειρόκρότημα από τους θεατές.