24 Σεπτέμβριος 2017, 12:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Σεπτέμβριος 2017, 11:50

Οι Anonymous έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

  • Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνας

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η σελίδα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών (deltio.tnomik.gr), την οποία πραγματοποίησε η ομάδα «Anonymous Greece». Η σελίδα έπαψε να λειτουργεί το πρωί του Σαββάτου (23/9) και παραμένει εκτός λειτουργίας και σήμερα Κυριακή.

Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece  κάνουν αναφορά για το ζήτημα των πλειστηριασμών, αλλά και την άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Παράλληλα, προειδοποιούν έμμεσα την κυβέρνηση για επόμενα χτυπήματα, γράφοντας ότι «υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα "κλειδιά στο χέρι"».

Η ανακοίνωση των Anonymous Greece: «Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση, στη χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της. Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών! Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα. Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα "κλειδιά στο χέρι"».