22 Σεπτέμβριος 2017, 22:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτέμβριος 2017, 21:48

Παράδοση, διασκέδαση και ποντιακό γλέντι στην Μάνδρα Αττικής

  • Παράδοση, διασκέδαση και ποντιακό γλέντι στην Μάνδρα Αττικής

Με εξαιρετική προσέλευση πραγματοποιήθηκε η ποντιακή βραδιά της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι». Η παραδοσιακή βραδιά διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Γκλιάτη Μάνδρας, παρουσία μελών και φίλων καθώς και εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων.

Ποντιακές παραστάσεις, χορός και τραγούδι χαρακτήρισαν την εκδήλωση. Χόρεψαν μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βαλαρία» και φυσικά του διοργανωτή συλλόγου.

Τραγούδια από τον Πόντο ερμήνευσε ο Σταύρος Σαββίδης με την ορχήστρα του, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Πόντιου καλλιτέχνη Δημήτρη Καρασαββίδη ο οποίος δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει ποντιακές επιτυχίες ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτα Παππά και Ταξιάρχης Φαρμάκης, η αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθηνά Σωτηριάδου, ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης, και εκπρόσωποι πολιτιστικών και τοπικών συλλόγων.