22 Σεπτέμβριος 2017, 15:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτέμβριος 2017, 15:08

Ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τις γερμανικές εκλογές

  • Ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τις γερμανικές εκλογές
    (Φωτ.: EPA / Filip Singer)

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει στη Γερμανία, και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τις γερμανικές εκλογές.  Ενόψει των εκλογών της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν για τον επόμενο καγκελάριο, το κόμμα/συνασπισμό που θα σχηματίσει κυβέρνηση, το κόμμα/συνασπισμό με τις περισσότερες έδρες, καθώς και σε  “head to head” στοιχήματα μεταξύ κομμάτων για εκείνο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Άνγκελα Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς είναι οι επικρατέστεροι των εκλογών, με φαβορί τη νυν καγκελάριο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και τα προγνωστικά.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1,02 για νίκη της Μέρκελ και ακολουθεί ο Σουλτς, με απόδοση 8,50. Οι υπόλοιποι θεωρούνται αουτσάιντερ με αποδόσεις 100,00 και 200,00. Αντιστοίχως, οι Χριστιανοδημοκράτες του CDU/CSU, των οποίων ηγείται η κα Μέρκελ, δίνουν απόδοση 1,01 και είναι φαβορί για το κόμμα/συνασπισμό που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες έδρες. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα SPD του Σουλτς έρχεται δεύτερο με απόδοση 10,00.

Τα σενάρια κυβερνητικού συνασπισμού
Το CDU/CSU φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον πυρήνα του κυβερνητικού συνασπισμού που αναμένεται να σχηματιστεί στη Γερμανία. Τα τρία πιθανότερα κυβερνητικά σχήματα,  σύμφωνα με το Πάμε Στοίχημα, περιλαμβάνουν τους Χριστιανοδημοκράτες.

Φαβορί θεωρείται ο «μεγάλος συνασπισμός» μεταξύ CDU/CSU και SPD, με την απόδοση στο 2,05. Δεύτερο φαβορί θεωρείται ο συνασπισμός CDU/CSU με FDP (Φιλελεύθεροι) και Πράσινους, με απόδοση 2,40. Τρίτος επικρατέστερος συνασπισμός θεωρείται αυτός μεταξύ CDU/CSU και FDP, με απόδοση 3,20.

  • Τις αποδόσεις και τους κωδικούς για τα ειδικά στοιχήματα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τις  γερμανικές εκλογές θα βρείτε στη διεύθυνση: http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-special.