21 Σεπτέμβριος 2017, 23:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτέμβριος 2017, 23:37

Έξι κούρσες και συναρπαστικό θέαμα την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο

  • Τα καλύτερα στιγμιότυπα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης στις 15 Σεπτεμβρίου

Πλούσια σε θέαμα αναμένεται η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, που ξεκινά στις 17:00 και περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις. Ίπποι από πρόσφατες αγορές στο εξωτερικό θα κάνουν την επίσημη «πρώτη» τους στο Μαρκόπουλο, με τις διαδρομές στα 1.300 και 1.400 μέτρα να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί ότι το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, όπου παρουσιάστηκαν περισσότερα από 80 άλογα σε 3.000 επισκέπτες.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, για πρώτη φορά, εκπρόσωποι της Ιπποδρομίες ΑΕ. Η ομάδα προώθησης της συνιδιοκτησίας ίππων συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα Το άλογο μας ενώνει, όπου παρουσιάστηκε ο νέος θεσμός.

Το κοινό και η τοπική αυτοδιοίκηση της Ανδραβίδας δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν την Ιπποδρομίες ΑΕ στην προώθηση του syndication.  H καινούργια αυτή μορφή ιδιοκτησίας ίππων, δίνει στους λάτρεις του σπορ τη δυνατότητα να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σε ένα άλογο μοιραζόμενοι το συνολικό κόστος με έως και 10 άτομα.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.