13 Νοέμβριος 2013, 12:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:52

Ο Πανταζής τώρα και δήμαρχος!

  • Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει

Καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή μαζί με την κόρη του έκανε την αποκάλυψή του ο τραγουδιστής

Μαζί με την κόρη του, Κωνσταντίνα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» το απόγευμα της Τρίτης ο Λευτέρης Πανταζής, όπου μίλησαν για τη σχέση τους.
 
«Έχω απορρίψει το 99% των συντρόφων του μπαμπά μου. Μόνο η μαμά μου αξίζει! Ο μπαμπάς μου είναι σαν το "παιδί" μου. Φοβάμαι μη μου τον στενοχωρήσουν, μην του κάνουν κακό, μην τον πλησιάσουν για λάθος λόγους, για συμφέρον... Πρέπει να έχει κάποιον δίπλα του που τον αγαπάει για να του το λέει. Προτιμώ να είμαι κακιά και να λέω αλήθεια», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις της ότι έχει απορρίψει όλες τις συντρόφους του πατέρα της.
 
Όταν ο τραγουδιστής και η 22χρονη κόρη του ρωτήθηκαν για το αν τσακώνονται, απάντησαν: «Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές. Το περισσότερο που έχουμε κάνει να μιλήσουμε είναι έξι μήνες», είπε η Κωνσταντίνα Πανταζή, με τον γνωστό τραγουδιστή να συμπληρώνει: «Ήταν σαν να μου έλειπε το χέρι μου, η καρδιά μου... Σκεφτόμουν μόνο το πότε θα με πάρει τηλέφωνο. Έκανα, όμως, "πίσω" εγώ και της τηλεφώνησα!».
 
Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής έκανε και μία αποκάλυψη: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα κοινά. Θέλω να κατέβω για Δήμαρχος Βουλιαγμένης, ως ανεξάρτητος. Θέλω να ασχοληθώ με τη νεολαία, να δώσω νέες θέσεις εργασίας και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας, που είναι πανέμορφος. Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχω στη Βούλα ένα αθλητικό κέντρο, όπου κάνουμε πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Πηγή: Protothema.gr