13 Νοέμβριος 2013, 11:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Οκτώβριος 2014, 09:49

Φούστορον με φρέσκα κρεμμύδια

  • Φούστορον με φρέσκα κρεμμύδια

Φούστορον είναι η ποντιακή ομελέτα, που με τα φρέσκα κρεμμυδάκια γίνεται σαν πίτα και είναι νοστιμότατη.

ΥΛΙΚΑ
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
  • 4 αυγά
  • ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλατίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
  2. Τα στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τα υγρά.
  3. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.
  4. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμυδάκια.
  5. Όταν ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.

Καλή σας όρεξη!

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ