12 Νοέμβριος 2013, 10:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:52

Οι Πόντιοι και οι Κρητικοί δεν ξεχνούν τον Στάθη Λαζαρίδη!

  • Οι Πόντιοι και οι Κρητικοί δεν ξεχνούν τον Στάθη Λαζαρίδη!

Ο Σύλλογος Ποντίων Χανίων η Ρωμανία και ο χορευτικός σύλλογος Βιγλάτορες διοργάνωσαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 βραδιά συμπαράστασης για τον ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη, με αφορμή την συμπλήρωση έξι ετών από τον σοβαρό τραυματισμό του στα Ζωνιανά Ρεθύμνου, στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή.

Στο πλευρό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη και η κοινωνία των Χανίων που παραβρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στις 6 στην εκδήλωση συμπαράστασης του στην κλειστή αίθουσα Μπάσκετ του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Ο άτυχος ειδικός φρουρός πριν από έξι χρόνια, σε μια αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Ζωνιανά Ρεθύμνου τραυματίσθηκε σοβαρά με συνέπεια, παρά τις επανειλημμένες χειρουργικές επεμβάσεις να παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του. Μόνο σε θαύμα, πλέον, ελπίζουν οι γονείς και η σύζυγός του που του συμπαραστέκονται συνέχεια.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Χανίων, η Ιερά Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο Σύλλογος Ποντίων Χανίων η “Ρωμανία” και ο χορευτικός σύλλογος “Βιγλάτορες”, ενώ συμμετείχε και ο γνωστός καλλιτέχνης Ανδρέας Λιλικάκης με το συγκρότημα του.

Παράλληλα, στην εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε και συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery