11 Νοέμβριος 2013, 11:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:52

Το ανανεωμένο κι ενδυναμωμένο νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης

  • Το ανανεωμένο κι ενδυναμωμένο νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης

Το ανανεωμένο κι ενδυναμωμένο νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης

Με απαρτία μελών πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου στην Αναγέννηση Σερρών, η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης.

Μετά το πέρας του οικονομικού απολογισμού, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, οι υποψήφιοι έθεσαν τις υποψηφιότητες τους ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής, ενώ ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν 9 μέλη στη διοίκηση του συλλόγου και δύο μέλη στην ελεγκτική επιτροπή.

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, το νέο Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Χουρουζίδης Σωκράτης, Αντιπρόεδρος: Μασμανίδου Βέρα Γραμματέας: Απιδοπούλου Ειρήνη Ταμίας: Ταουκτσή Ζωή Μέλη: Παπαμιχαηλίδου Θεοφανία, Χουρουζίδης Παύλος, Πετρίδου Ευγενία, Μασμανίδου Ανθή και Χουρουζίδου Χριστίνα.

Στην ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν ο Παπουλίδης Κύριλλος και η Μασμανίδου Βασιλική. Διατηρώντας το νεανικό του χαρακτήρα και με ενδυναμωμένο το βασικό κορμό του, ύστερα από την προσθήκη νέων δραστήριων προσώπων, το νέο Δ.Σ. υπόσχεται να συνεχίσει το δραστήριο έργο του συλλόγου.

Με στόχο την ενίσχυση θεσμικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Αναγέννηση, όπως οι "Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων", αλλά και την επέκταση της δράσης του σε νέους τομείς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννησης προγραμματίζει μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική σεζόν.

Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννηση Σερρών
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου