27 Αύγουστος 2017, 16:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αύγουστος 2017, 15:30

Ηράκλειο: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ

  • Ηράκλειο: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ για μια θέση πάρκινγκ

Άγριος καβγάς για μια θέση πάρκινγκ ΑμΕΑ, μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών, που κατέληξε σε χειροδικία και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, μεταξύ ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά χειροδίκησε σε βάρος του πρώτου αφού τον είχε ειρωνευτεί.

Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την επίθεση στον πατέρα τους. Όπως κατήγγειλε στο Flashnews.gr το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ, κάτι που δεν ισχύει.

Συνέχισε μάλιστα τη λεκτική επίθεση κι έφτασε σε σημείο να χειροδικήσει σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο. Ο καταγγέλων αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη.