22 Αύγουστος 2017, 13:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αύγουστος 2017, 13:22

Παρουσιάστηκε η φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου στην Κομοτηνή (βίντεο)

  • Παρουσιάστηκε η φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου στην Κομοτηνή (βίντεο)
    Αριστερά η εμφάνιση με την οποία η ομάδα θα αγωνιστεί τη σεζόν 2017-2018

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα, η φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο (Άλσος Περιφέρειας) της Κομοτηνής. Η εμφάνιση, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέχρι και στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος μιλά ακόμα και για προσφυγή σε FIFA και UEFA, έχει γίνει ήδη περιζήτητη σε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θέλουν να την προμηθευτούν.

Η ΠΑΕ Ποντίων θα αγωνιστεί με τη συγκεκριμένη φανέλα στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Η παρουσίασή της έγινε από τον Στέφανο Τανιμανίδη, επίτιμο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και γενικό γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κακουλίδης έκανε μια ιστορική αναφορά με επίκεντρο τη νέα εμφάνιση. Τον αγιασμό έκανε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.


(Βίντεο: Γιάννης Μαυρόπουλος)

Στην εκδήλωση ακούστηκαν ποντιακά τραγούδια ενώ επτά πυρριχιστές παρουσίασαν το χορό σέρρα. Ανάμεσα στον κόσμο που πήγε να τιμήσει αυτό το ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός ήταν και ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης (Τεμόν ΑΕΚ).