20 Αύγουστος 2017, 08:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αύγουστος 2017, 08:01

Καλός ο καιρός την Κυριακή

  • Καλός ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα είναι η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική
Καιρός: αιθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.  Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς. Θερμοκρασία: από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 το πρωί στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.