• ΑΡΧΕΙΟ
8 Νοέμβριος 2013, 17:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:32

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ένωση Ποντίων Πιερίας | 10 Νοεμ 2013

  • 48η εθελοντική αιμοδοσία στον Σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» | 28 Σεπτ 2014

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας πραγματοποιεί την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 από τις 10 το πρωί έως στις 1 το μεσημέρι, στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Όσοι θέλουν μπορούν παράλληλα να έλθουν στην έδρα του Συλλόγου, Μητροπολίτη Τραπεζούντος Χρύσανθου 13 (πίσω από το πάρκο), από τις 10 έως τις 12 και από εκεί θα μεταφέρονται με φροντίδα μελών του Συλλόγου στο Νοσοκομείο για την Αιμοδοσία.

Σε αυτή την έμπρακτη χειρονομία αγάπης και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας πρέπει να συμμετάσχουμε όσοι μπορούμε, ιδίως τώρα που ο αριθμός των Αιμοδοτών στη χώρα μας μειώνεται.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι εντελώς ασφαλής και διαρκεί το πολύ 5 λεπτά, όμως αυτά τα πέντε λεπτά μπορούν να αποβούν σωτήρια για μια ανθρώπινη ζωή!

Όσο συζητάμε για εθελοντική προσφορά, αλληλεγγύη και υπέρτατη εκδήλωση πολιτισμού και ανθρωπιάς και όσο αυτό δεν μεταφράζεται σε πράξη, μένει γράμμα κενό και ακυρώνουμε στην πράξη το νόημα αυτών των εννοιών. Διολισθαίνουν τα λόγια και οι προθέσεις και χάνονται στην φτηνή ρητορική.

Πέντε λεπτά από το χρόνο σου σημαίνει ζωή για το συνάνθρωπό σου!

Μη λείψεις!
Δώσε αίμα - Δώρισε ζωή!

• Αίμα μπορούν να δώσουν τα άτομα ηλικίας από 18 έως 63 ετών. Όσοι θα προσέλθετε στην Αιμοδοσία , να αποφύγετε την προηγούμενη μέρα την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και δυο ώρες πριν την προσέλευσή σας να κάνετε ένα ελαφρύ πρωινό.

Η αιμοδοσία σώζει ζωές!

Ένωση Ποντίων Πιερίας
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης