18 Αύγουστος 2017, 16:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Αύγουστος 2017, 15:30

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

  • Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή (18/8), ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων-μελών της ΕΠΟ.

Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων, κατά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ-μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε και της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου. Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ Γ. Καλατζής έλαβε 21 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά.

Ο Μακεδόνας παράγοντας, λίγη ώρα μετά την ανάδειξή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο. Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά. Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του νέου προέδρου της Ομοσπονδίας.