8 Νοέμβριος 2013, 08:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:53

Θρίλερ στην Κρήτη - Αγνοείται ψαράς

  • Το βίντεο που σόκαρε την τρόικα!

Θρίλερ στην Κρήτη - Αγνοείται ψαράς

Συνεχίζονται και σήμερα, από θαλάσσης και ξηράς, οι έρευνες για τον εντοπισμός του 49χρονου Γιάννη Τσακιράκη, ταχυδρόμου, ερασιτέχνη ψαρά, από την Πόμπια, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ψάρευε μόνος δυτικά του όρμου Καλών Λιμένων. Προηγουμένως είχε πάει, με τον αδερφό του, στο λιμανάκι για να ασφαλίσει τη βάρκα του.

Από χθες το πρωί, οπότε ενημερώθηκε το Λιμενικό, έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στα νότια του νομού Ηρακλείου (δείτε εδώ).

Για τη διεξαγωγή ερευνών προς εντοπισμό του 49χρονου, επιστρατεύτηκαν από την ξηρά περιπολικά οχήματα Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, καθώς και Ομάδα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνδράμοντας στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, τουΠυροσβεστικού Σώματος και τηςΕΜΑΚ.

Επίσης πραγματοποιήθηκε έρευνα από θαλάσσης με τα ακόλουθα σκάφη: Α/Κ-ΕΠ/ΚΟ  «ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ» Κ.Λ.35, Α/Κ-ΕΡ/ΚΟ «ΣΤΕΛΛΑ» Λ.Η.3433, Ρ/Κ «ΠΥΡΡΟΣ» Τ.Π.2077, Α/Κ-ΕΡ/ΚΟ «ΒΑΓΓΕΛΙΩ Τ» Κ.Λ 41,  καιΑ/Κ-ΕΠ/ΚΟ «ΒΟΥΛΑ» Ν.Η.80 με την αρωγή τεσσάρων δυτών.

Στις έρευνες συμμετείχε μεσημβρινές ώρες σήμερα και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Πηγή: cretalive.gr