12 Αύγουστος 2017, 17:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Αύγουστος 2017, 17:46

Πόλεμος δισκογραφικών εταιρειών για τον Γιάννη Ξανθόπουλο (βίντεο)

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, η πορεία του Γιάννη Ξανθόπουλου ήταν ανοδική και γρήγορα κέρδισε την αγάπη του κόσμου που τον ανέδειξε νικητή του Rising Star, του τηλεοπτικού talent show του ANT1. Ο 17χρονος όχι μόνο κέρδισε το έπαθλο του παιχνιδιού, ύψους 50.000 ευρώ, αλλά υπέγραψε και συμβόλαιο ύψους 35.000 ευρώ με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου, τη Heaven.

Μετά από αυτό είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, το «Εδώ που φτάσαμε», από τη γνωστή δισκογραφική αλλά από δικό του κανάλι στο YouTube.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος αν και είχε συμφωνήσει με τη Heaven βρέθηκε να πολιορκείται και να συζητάει με τον Γιώργο Αρσενάκο που ήθελε να τον ενσωματώσει στο δυναμικό της Panik Records. Τα νέα έφτασαν γρήγορα στον ANT1 που με τη σειρά του έστειλε εξώδικο και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Panik αλλά και σε άλλες εταιρείες, απαγορεύοντας να υπογράψουν με τον νεαρό καλλιτέχνη.

Κάτι τέτοιο θα είναι δυνατό μόνο εάν δεχθούν να πληρώσουν την ποινική ρήτρα για το σπάσιμο του συμβολαίου.

Ο πόλεμος που ξέσπασε, γράφει το περιοδικό, εκνεύρισε τον 17χρονο και την ομάδα που τον υποστηρίζει και έτσι αποφάσισαν να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι του στο κανάλι του στο YouTube.