7 Νοέμβριος 2013, 12:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:53

5 σημαντικές συμβουλές για την απώλεια βάρους

  • 5 σημαντικές συμβουλές για την απώλεια βάρους

5 σημαντικές συμβουλές για την απώλεια βάρους. Κατά καιρούς όλοι έχουμε ακούσει για διάφορα προγράμματα άσκησης και άλλες «αδυνατιστικές» μεθόδους, που συμβάλουν στην γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ: 1) πόσο υγιές είναι να χάσεις κιλά τόσο γρήγορα;  2) πόσο εύκολα διατηρείται το αποτέλεσμα στο οποίο ήρθες; 3)εφόσον είναι τόσο αποτελεσματικές αυτές οι μέθοδοι, γιατί αυξάνονται και πληθύνονται ολοένα και περισσότερο και προωθούνται καινούργια αδυνατιστικά προγράμματα και αδυνατιστικά μηχανήματα και προϊόντα; και 4) υπάρχει κάποιο κόστος εις βάρους του οργανισμού; Και αν ναι, πόσο επιζήμιο είναι;

Η αλήθεια είναι ότι πολλά απ’ αυτά τα ταχύρυθμα αδυνατιστικά προγράμματα, χάπια, μηχανήματα είναι εφήμερες και παραπλανητικές λύσεις για γρήγορα αποτελέσματα που μπορούν να βλάψουν σε τεράστιο βαθμό τον οργανισμό και τον μεταβολισμό σου. Χωρίς καν να πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται πολλές φορές (π.χ αδυνατιστικά μηχανήματα που διαφημίζονται διαρκώς. Ίσως κάποιοι από σας δεν γνωρίζετε πως ακόμα και αυτοί που θεωρούν πως έχουν αδυνατίσει μέσω αυτών των μηχανημάτων μόνο λίπος δεν έχασαν! Χάνουν υγρά που και αυτά μεταφράζονται σε κιλά… Σκοπός είναι η απώλεια βάρους λιπώδους μάζας και όχι άλλων στοιχείων που ο οργανισμός χρησιμοποιεί για βασικές λειτουργίες του.  Και κάπως έτσι ο πωλητής ικανοποιήθηκε, ο πελάτης εξαπατήθηκε προσωρινώς και το προϊόν έφερε τα κέρδη του. Αποστολή εξετελέσθη μέχρι την επόμενη ανακάλυψη για τις νέες ανάγκες του καταναλωτή.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, για την απώλεια σωματικού βάρους είναι... Διαβάστε στο mylivegym.gr