12 Αύγουστος 2017, 10:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Αύγουστος 2017, 09:27

Δεκάχρονη στην Αργεντινή έμεινε έγκυος από τον θείο της

  • Δεκάχρονη στην Αργεντινή έμεινε έγκυος από τον θείο της
    Φωτ.: m.dailyhunt.in)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αργεντινής η εγκυμοσύνη 10χρονης που όπως φαίνεται βιάστηκε από τον θείο της. Το κοριτσάκι δεν είχε καταλάβει γιατί πονούσε στην κοιλιά και η αλήθεια δεν ήρθε στο φως παρά μόνο όταν η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο.

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως η μικρούλα ήταν 32 εβδομάδων έγκυος, δηλαδή 8 μηνών!

«Η ανήλικη δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος. Είναι λίγο παχουλή και δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος 32 εβδομάδων» εξήγησε ο γενικός εισαγγελέας Αλεχάντρο Γκουλέ στο δίκτυο Télévision Mendoza. Μετά την κατάθεση της ανήλικης, η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση Σεσίλια Μπίγκνερτ διέταξε τη σύλληψη του 23χρονου θείου της που έμενε για κάποιους μήνες στο σπίτι της οικογένειας. Ο 23χρονος που ενδέχεται να φυλακιστεί για «σεξουαλική κακοποίηση καθ’ εξακολούθηση» θα υποβληθεί σε εξετάσεις DNA.

Στην Αργεντινή απαγορεύεται η άμβλωση αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της 10χρονης. Τώρα οι γονείς της θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού ή θα το δώσουν για υιοθεσία.