11 Αύγουστος 2017, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αύγουστος 2017, 17:24

Γιατί το φλαμίνγκο φουσκώνει με ποντιακή λύρα; (βίντεο)

Στη λύρα ο Φόρης Απατσίδης και… στην τρόμπα ο ανιψιός του Παναγιώτης Απατσίδης! Όχι, δεν πρόκειται για νέο καλλιτεχνικό σχήμα. Απλά αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν οι καλλιτέχνες για να προσκαλέσουν κόσμο στο πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Θεοδωρακίου, το Σάββατο 12 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθεί  στο προαύλιο του συλλόγου, στα Άνω Θεοδωράκια Κιλκίς.

Ο Φόρης Απατσίδης εκμυστηρεύτηκε στο pontos-news.gr πως αν και το βίντεο γυρίστηκε πριν από περίπου έναν μήνα, το κοινοποίησαν την Παρασκευή συνειδητοποιώντας ότι θα έκανε πολύ κόσμο να γελάσει.

Είναι σχεδόν βέβαιο πάντως ότι θα αφήσει εποχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που το φλαμίνγκο συναντά την ποντιακή λύρα και μάλιστα σε σκοπό ατσαπάτ’! Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι το φλαμίνγκο να χορεύει ποντιακά παρέα με τους καλλιτέχνες: Ανέστη Μωυσή (λύρα και τραγούδι), Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, Ανέστη Ανδρεάδη και Στεφανία Ποτουρίδου (τραγούδι), Φόρη και Παναγιώτη Απατσίδη (λύρα), Γιάννη Μαργαριτιάδη (κλαρίνο), Χρήστο Παυλίδη (νταούλι), Μιχάλη Κετικίδη  (πλήκτρα) και Παναγιώτη Αμανατίδη (ντραμς).

Βασίλης Καρυοφυλλίδης