9 Αύγουστος 2017, 19:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Αύγουστος 2017, 19:59

Η έκλειψη του ηλίου και το τέλος του κόσμου

  • Η έκλειψη του ηλίου και το τέλος του κόσμου
    Έκλειψη ηλίου (φωτ.: EPA / Momo Vinals)

Λίγες εβδομάδες μας έχουν μείνει μέχρι του τέλους του κόσμου, αν επαληθευτεί η θεωρία του γνωστού για τις εσχατολογίες του Αμερικανού Ντέιβιντ Μιντ. Ο συγγραφέας του βιβλίου Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017 δηλώνει πεπεισμένος ότι η ολική έκλειψη ηλίου της 21ης Αυγούστου θα σημάνει την απαρχή της συντέλειας του κόσμου.

Η οποία θα επέλθει οριστικά στις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του.

Την έκλειψη του ηλίου, όπως λέει, θα ακολουθήσει η σύγκρουση του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ με τη γη. Παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης Νιμπίρου δεν έχει εντοπιστεί από τους επιστήμονες –η NASA διέψευσε πρόσφατα την ύπαρξη του πλανήτη– ο Ντέιβιντ Μιντ βλέπει τα… σημάδια των γραφών.

Και ποια είναι αυτά; Κατά τον Μιντ αμέσως μετά την έκλειψη ο πλανήτης Νιμπίρου θα μπει σε τροχιά σύγκρουσης με τη γη, λόγω της έλξης από τον «δίδυμο» πλανήτη του ήλιου. Θα συγκρουστεί με τη γη 33 μέρες μετά. Σημαδιακός αριθμός το 33, κατά τον Μιντ, δεδομένου ότι τόσες φορές αναφέρεται στο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης το όνομα Ελοχίμ.

Η προφητεία του Ησαΐα φαίνεται κατά τον Μιντ να ενισχύει τη θεωρία του. «Όταν αρχίσει η έκλειψη, η ανατολή του ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας», λέει ο Ντέιβιντ Μιντ. Αυτή η έκλειψη που θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους, θα είναι στις 21 Αυγούστου.

Σημειώνουμε βέβαια ότι ο ίδιος εσχατολόγος είχε πριν από λίγους μήνες ισχυριστεί ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν τον Οκτώβριο.

Πηγή: Dailymail.co.uk