7 Νοέμβριος 2013, 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:53

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας τίμησε τον τελευταίο αυτοκράτορα της Τραπεζούντας

  • Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας τίμησε τον τελευταίο αυτοκράτορα της Τραπεζούντας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας τίμησε τον τελευταίο αυτοκράτορα της Τραπεζούντας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου, συμμετείχε με το χορευτικό της τμήμα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Αξιοκατάταξη του Αγίου Μάρτυρος Δαβίδ του Μεγάλου Κομνηνού (τελευταίου αυτοκράτορα της Τραπεζούντας) το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στην Δράμα.

Κατά την πολυαρχιερατική θεία λειτουργία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος συγκινημένος από την δυναμική παρουσία των Ποντίων της γενέτειρας του, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην Νάουσα η οποία σημάδεψε τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα στη ενορία του Αγίου Δημητρίου. Ακόμα ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας για την συμμετοχή και παρουσία της.

Την αποστολή συνόδεψαν: ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Π.Ν κ. Φώτης Φανιάδης, η Αντιπρόεδρος κ. Σεβαστή Δέλλιου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Εύρης Κελεμουρίδης, ο Ταμίας κ. Στυλιανός Καρακώστας, οι υπεύθυνοι Χορευτικού: Σταθία Τσαϊδου και Γιάννης Σακίδης, ο χοροδιδάσκαλος κ. Κώστας Βασιλειάδης και ο τ. Πρόεδρος κ. Γιώργος Ορδουλίδης.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr