29 Ιούλιος 2017, 14:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2017, 17:09

Θρήνος στον Ασπρόπυργο για το χαμό του 15χρονου Παναγιώτη Κομιώτη

  • Θρήνος στον Ασπρόπυργο για το χαμό του 15χρονου Παναγιώτη Κομιώτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Ασπρόπυργος, με την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 15χρονου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Πυρρίχιου Ασπροπύργου. Με μια λιτή ανακοίνωση ο αθλητικός σύλλογος της δυτικής Αττικής τον αποχαιρετά:  

«Η οικογένεια του συλλόγου μας πενθεί τον απρόσμενο χαμό του 15χρονου αθλητή μας Παναγιώτη Χ. Κομιώτη.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη και καλό παράδεισο. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Τα θερμά και εγκάρδια συλλυπητήριά μας στους γονείς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα συλλυπητήριά της και τη στήριξή της στην οικογένεια του Παναγιώτη, εξέφρασε και η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας. «Η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας με απέραντη θλίψη και στεναχώρια εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Χ. Κομιώτη και συμπαρίσταται με όλες της τις δυνάμεις, στο ανείπωτο δράμα τους, παραμένει στο πλευρό τους και τους παρέχει κάθε δυνατή στήριξη».

Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές θα αποχαιρετήσουν τον Παναγιώτη την Κυριακή, 30 Ιουλίου στις 11:00, στον Άγιο Ελευθέριο στην Γκορυτσά, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Η ταφή του άτυχου αγοριού θα γίνει στο κοιμητήριο Ασπροπύργου.

  • Πηγή: ctview.gr.