24 Ιούλιος 2017, 13:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιούλιος 2017, 13:07

Ασλανίδου, Νικολαΐδη και Ζωιδάκης βούλιαξαν την Πατρίδα Βέροιας (βίντεο)

  • Ασλανίδου, Νικολαΐδη και Ζωιδάκης βούλιαξαν την Πατρίδα Βέροιας (βίντεο)
    (Φωτ.: verianet.gr)

Το γλέντι και το ξέφρενο κέφι δεν έχουν τελειωμό τις τελευταίες ημέρες στην Πατρίδα Βέροιας, με τις εξαήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε εντυπωσιακά, το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου, με τη γνωστή και αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου να ταξιδεύει τους 4.000 θεατές με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα, όπου σειρά πήρε η ποντιακή διασκέδαση. Στη σκηνή των εκδηλώσεων ανέβηκαν η Πέλα Νικολαΐδη, ο Μιχάλης και ο Χρήστος Καλιοντζίδης, ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος και ο Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης. Οι καλλιτέχνες κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


(Βίντεο: verianet.gr)

Το χθεσινό βράδυ οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν νοερά στην Κρήτη. Ο Νίκος Ζωιδάκης ανέλαβε τα ηνία της εκδήλωσης καταφέρνοντας να ανεβάσει το κέφι στο κόκκινο.


(Βίντεο: pliroforiodotis.gr)

Με σύνθημα «Είναι στο χέρι σου – Χάρισε ζωή», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας στέλνει και φέτος το μήνυμά του στις εκδηλώσεις του συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς». Η αξιέπαινη ενέργεια φιλοδοξεί να ενημερώσει το κοινό με την προτροπή να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών όσο περισσότεροι μπορούν, με απώτερο σκοπό να βοηθηθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι.

Οι εκδηλώσεις σήμερα συνεχίζονται με ποντιακό γλέντι με τον Στάθη Νικολαΐδη, αύριο με τον Θεόφιλο Πουταχίδη ενώ κορυφώνονται την Τετάρτη 26 Ιουλίου με την μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά.