3 Νοέμβριος 2013, 09:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:54

Αυτή είναι η μηχανή των εκτελεστών. Συγκλονιστικό βίντεο αμέσως μετά τη δολοφονία

  • Αυτή είναι η μηχανή των εκτελεστών. Συγκλονιστικό βίντεο αμέσως μετά τη δολοφονία

Στο ρέμα της Χελιδονούς στην Κηφισιά βρέθηκε η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δυο εκτελεστές. Εν τω μεταξύ σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το τι επακολούθησε λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών την Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

Οι δράστες έριξαν τη μηχανή μέσα στο νερό προκειμένου να εξαφανίσουν αποτυπώματα τους και τυχόν γενετικό υλικό. Φωτογραφία στο τέλος του κειμένου.

Επίσης, το γεγονός ότι το ρέμα της Χελιδονούς βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία υποδεικνύει ότι οι δυο εκτελεστές δεν έδρασαν μόνοι τους αλλά είχαν σίγουρα και συνεργούς οι οποίοι τους παρέλαβαν από το σημείο που πέταξαν τη μηχανή και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν όλοι μαζί.

Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της δολοφονίας των δυο χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αρχές τώρα εξετάζουν δύο σενάρια:

Το πρώτο είναι οι συνεργοί των δραστών να τους παρακολουθούσαν από την αρχή της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, μέχρι να σιγουρευτούν πως το σχέδιο τους ολοκληρώθηκε.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι οι δράστες να είχαν ραντεβού με την ομάδα υποστήριξης στο ρέμα της Χελιδονούς στη Κηφισιά όπου πέταξαν τη μηχανή για να τους παραλάβουν μετά τη δολοφονία.

Η ψυχρή δολοφονία διήρκησε μόλις 10 δευτερόλεπτα

Η αντιτρομοκρατική έχει στη διάθεσή της το βίντεο ντοκουμέντο της ψυχρής δολοφονίας η οποία είναι σοκαριστική και διαρκεί μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο δράστες έφτασαν με τη μηχανή στη λεωφόρο Ηρακλείου και ο ένας από αυτούς πλησίασε και πυροβόλησε πρώτα τον 29χρονο Αλέξανδρο οποίος αμέσως μόλις χτυπήθηκε από τις σφαίρες λιποθύμησε. Έτσι ο εκτελεστής θεώρησε πως ο 29χρονος έπεσε νεκρός και γι' αυτό και δεν του έριξε και τη χαριστική βολή.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε και τους άλλους δυο, τον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη και τον 22χρονο Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι είχαν την πλάτη γυρισμένη και δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Μάλιστα, ο εκτελεστής αφού τους πυροβόλησε στο θώρακα τους έριξε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Ήθελαν 4 νεκρούς - Ζωντανοί από θαύμα οι δυο χρυσαυγίτες που είδαν τους δράστες και πρόλαβαν να αντιδράσουν

Ο 29χρονος Αλέξανδρος που τραυματίστηκε και ο 4ος χρυσαυγίτης που έτρεξε να κρυφτεί και γλίτωσε από θαύμα, είδαν τους δράστες και πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ένιωσε τις σφαίρες κυριολεκτικά να παιρνούν ξυστά από δίπλα του κι έτρεξε να κρυφτεί δεν είναι σε ψυχολογική κατάσταση καλή, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει κατάθεση. Θεωρείται όμως μάρτυρας κλειδί που θα δώσει σημαντικά στοιχεία στις έρευνες των αρχών.

Διέφυγαν μέσα από στενά κι έφτασαν στο ρέμα της Χελιδονούς

Στη συνέχεια, οι δράστες διαφεύγουν με τη μηχανή από το στενό της οδού Γρηγορίου Αυξεντίου και μέσα από στενά και όχι κεντρικούς δρόμους φτάνουν στο ρέμα της Χελιδονούς όπου πετούν τη μηχανή και τους παραλαμβάνουν οι συνεργοί τους. Μάλιστα οι κάμερες τους έχουν καταγράψει στο σημείο της δολοφονίας όπου ο εκτελεστής φαίνεται να φοράει καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Τέλος, ο υπουργός δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών.

Παρακολουθείστε το βίντεο και δείτε τη φωτογραφία με τη μηχανή.

Πηγές: newsit.gr - defencenet.gr

Gallery