8 Ιούλιος 2017, 11:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιούλιος 2017, 22:50

Μετονομάστηκε σε «Κώστας Νεστορίδης» το Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου

  • Μετονομάστηκε σε «Κώστας Νεστορίδης» το Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου

Ιστορική ημέρα ήταν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 για τον ΣΦ ΑΕΚ Ν. Σινώπης, τη Θύελλα Σινώπης, αλλά και για ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Δήμου Πρέβεζας, καθώς το Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου μετονομάστηκε σε Δημοτικό Στάδιο «Κώστας Νεστορίδης», παρουσία του μεγάλου άσου των γηπέδων.

Ο Κώστας Νεστορίδης, ο θρυλικός «Νέστορας» της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε τις πρώτες του ντρίμπλες στους Ιταλούς κατακτητές, λίγα μέτρα πιο μέρα από εκεί που βρίσκεται το σημερινό γήπεδο, σε μία απίστευτη ποδοσφαιρική ιστορία από τα χρόνια της Κατοχής.

Την επίσημη μετονομασία έκανε ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλής, ενώ το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλειος Γιολδάσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα επικοινωνίας Περικλής Βασιλάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού Μάκης Ντίτσος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΣΥΠ Τάκης Παππάς, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ.α.

Κατασυγκινημένος ήταν ο Κώστας Νεστορίδης, ενώ στη Ν. Σινώπη βρέθηκαν μεγάλα ονόματα της Ενωσίτικης οικογένειας, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Ηλίας Ατματζίδης, o Λάμπρος Γεωργιάδης, ο Ιβάν Ρούσεφ κ.α. Ακολούθησε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε βετεράνους παίκτες της Θύελλας Σινώπης και της ΑΕΚ, σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, με όμορφη ατμόσφαιρα και στις εξέδρες από φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Πρέβεζα από όλη την Ελλάδα.

  • Αναδημοσίευση: atpreveza.gr.
Gallery