31 Οκτώβριος 2013, 16:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:55

Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης Αναστασίας

  • Θρήνος στο Αιτωλικό, σκοτώθηκε 17χρονη μαθήτρια

Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης Αναστασίας

Λαοθάλασσα στην κηδεία της άτυχης μαθήτριας - Συντετριμμένοι γονείς, φίλοι και συγγενείς για το χαμογελαστό κορίτσι που έφυγε πρόωρα.... Μια πρωτοφανής λαοθάλασσα έδωσε το παρών λίγο μετά τις 11.00 στην κηδεία της αδικοχαμένης Αναστασίας που εξέπνευσε χθες μετά από μάχη που έδωσε σε νοσοκομείο, ύστερα από τον σοβαρότατο τραυματισμό της σε τροχαίο.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, κόσμος από το Αιτωλικό, το Μεσολόγγι και τις Οινιάδες την συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία με ένα πελώριο «γιατί» να κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων ήταν όλοι εκεί και από χτες, μετά το άκουσμα της είδησης, δεν έγιναν μαθήματα. Σήμερα το πρωί στην πόλη του Αιτωλικού επικρατούσε απόλυτη ηρεμία. Κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντες, όλοι ήταν πικραμένοι με τον άδικο και αδόκητο χαμό.

Η γλυκιά Αναστασία έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, αποτελώντας ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου. Η οικογένειά της χρειάζεται πολύ κουράγιο για να επωμιστεί το τεράστιο βάρος της απώλειας...

Πηγή: thebest.gr