30 Οκτώβριος 2013, 08:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:55

Στην τελική ευθεία η Αγία Σοφία!

  • Η ΑΕΚ ενημερώνει για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου

Στην τελική ευθεία η Αγία Σοφία!

Ιστορική ημέρα η σημερινή για την Ένωση, αφού θα γίνει ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα ώστε να μπει στην τελική ευθεία το χτίσιμο της «Αγιάς Σοφιάς». Η εταιρεία που έχει συσταθεί για τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» των κιτρινόμαυρων, «Δικέφαλος 1924» θα προκηρύξει στην αποψινή Γενική Συνέλευση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ και φυσικά ο  Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει αρκετούς ακόμα «συμπαίκτες» σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.
 
Συγκεκριμένα εκτός από τους... γνωστούς Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάνου, πρόκειται για τους Γιώργο Δαλακούρα, Μάκη Αγγελόπουλο, Βασίλη Σαραντίτη, Γκίκα Γκούμα, Δημήτρη Στεφάνου και Μιχάλη Σάλλα, σύμφωνα με τη «Sportday», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ωστόσο να βάζει το μεγαλύτερο ποσό.


Την ίδια στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες και από επιφανείς φίλους της ΑΕΚ προερχόμενους απ' το εξωτερικό και κυρίως την Κύπρο, οι οποίοι προτίθενται να σταθούν στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μετά την ολοκλήρωση μάλιστα των σχεδίων της «Αγιάς Σοφιάς», είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, ώστε να εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Πηγή: gazzetta.gr