19 Ιούνιος 2017, 20:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιούνιος 2017, 19:19

Η απόλυτη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα είναι εδώ!

  • Η απόλυτη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα είναι εδώ!

Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ανθρώπινου δέρματος είναι η ατμόσφαιρα που σε πολλές περιοχές του πλανήτη κάθε άλλο παρά καλή είναι. Μάλιστα περισσότερο από το 1/4 του πληθυσμού της Γης ζει σε περιβάλλον με επικίνδυνη ατμόσφαιρα! Κι αυτό σημαίνει αφυδάτωση, οιδήματα και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η Darphin όμως έχει την απόλυτη λύση: ένα ζευγάρι προϊόντων για αποτοξίνωση από την περιβαλλοντική μόλυνση για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ο νέος αφρός καθαρισμού Intral Air Mousse Cleanser (27 ευρώ/125ml) που καθαρίζει με απαλότητα και βοηθά την ευαίσθητη επιδερμίδα σε συνδυασμό με το προϊόν-ασπίδα της επιδερμίδας, το Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 (40 ευρώ/125ml), αποτελούν το απόλυτο διπλό όπλο κατά της αφυδάτωσης, των οιδημάτων και της ερυθρότητας του δέρματος.

Όμως δεν πρόκειται για τα μοναδικά προϊόντα της σειράς Intral. Τα μαγικά προϊόντα της σειράς Intral Collection σε συνδυασμό δίνουν ανάσα φρεσκάδας στην επιδερμίδα σε μόλις τρία βήματα. Δοκιμάστε τα και θα καταλάβετε γιατί η πρόταση της Darphin είναι η απόλυτη λύση.