17 Ιούνιος 2017, 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιούνιος 2017, 09:00

Ο Τραμπ ως μαριάτσι σε μεξικάνικη μπύρα!

  • Ο Τραμπ ως μαριάτσι σε μεξικάνικη μπύρα!

Μια μεξικανική εταιρεία παραγωγής μπύρας και μια αμερικανική αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να… παρουσιάσουν τον πρόεδρο Τραμπ, ως έναν θλιμμένο μαριάτσι στην ετικέτα του νέου προϊόντος που κυκλοφόρησαν.

Έτσι ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται ως καρικατούρα, κατηφής, να φοράει σομπρέρο, ενώ το παντελόνι του συγκρατεί ζώνη με τη σβάστικα.

Με αυτόν τον τρόπο οι παραγωγοί στηλιτεύουν τη στάση Τραμπ απέναντι στους μετανάστες και το τείχος που έχει δεσμευτεί ότι θα χτίσει στα σύνορα Μεξικό-ΗΠΑ, ενώ παρουσιάζοντας τον Ρεπουμπλικάνο μεγιστάνα με αυτό το ύφος, πιθανόν θέλουν να δείξουν ότι διανύει πολύ δύσκολη περίοδο στο ξεκίνημα της προεδρικής του θητείας στον Λευκό Οίκο. «Γνωρίζαμε ότι η μάρκα Τραμπ θα ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά πουλάει φανατικά», δηλώνει ο Λουίς Ενρίκε ντε λα Ρεγκέρα, διευθύνων σύμβουλος της ζυθοποιίας Casa Cervecera Cru Cru.

Η ίδια η ονομασία της μπύρας «Amigous Cerveza» έχει στόχο να χλευάσει την αμερικανική προφορά της λέξης amigo (σ.σ. φίλος). Διατέθηκε για πρώτη φορά μέσα στο Μάιο και η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, σε σημείο που η προσφερόμενη ποσότητα ήταν κατά πολύ ανεπαρκής.