16 Ιούνιος 2017, 15:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούνιος 2017, 14:26

Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

  • Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
    (Φωτ.: oraiokastro24.gr)

Στο στόχαστρο των βάνδαλων βρέθηκαν προσφάτως τα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Άγνωστοι έσπασαν την προθήκη που βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Ένωσης καθώς και το γραμματοκιβώτιο.

Λίγες μέρες νωρίτερα οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην νέα παιδική χαρά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Τον προηγούμενο μήνα, είχαν γράψει μπροστά από το μνημείο πεσόντων της πόλης «οι Πόντιοι είναι λαθρομετανάστες», προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο την οργή των μελών του Συλλόγου, που καταδίκασαν αυτά τα γεγονότα. Όπως δήλωσε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Ηρακλής Τσακαλίδης «Η νεολαία μας θα πρέπει να βρει το δρόμο της. Δεν δείχνουν τη μαγκιά με αυτό τον τρόπο», ενώ αναφέρει πως οι δεσμοί της κοινωνίας μας είναι πολύ χαλαροί.

Ήδη έχει καταθέσει στον δήμο ένα υπόμνημα με το οποίο ζητά να μπουν μπάρες στο πάρκο ώστε να μην μπαίνουν αυτοκίνητα μέσα. Επιπλέον ζητά να τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες, να προσληφθεί ιδιωτική ασφάλεια και το βράδυ να κλείνει το πάρκο. Στην περιοχή βρίσκονται αθλητικές εγκαταστάσεις, γραφεία πολιτιστικών συλλόγων και παιδικές χαρές που τις νυχτερινές ώρες, γίνονται τόπος συνάντησης νεολαίων κάποιοι από τους οποίους προκαλούν τις φθορές.

  • Φωτογραφίες: oraiokastro24.gr.
Gallery