29 Οκτώβριος 2013, 08:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:55

Ο καιρός σήμερα! Αναλυτική πρόγνωση

  • Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός

Ο καιρός σήμερα! Αναλυτική πρόγνωση

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr