6 Ιούνιος 2017, 08:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιούνιος 2017, 08:15

Πού θα βρέξει την Τρίτη

  • Πού θα βρέξει την Τρίτη

Αίθριος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα. Ωστόσο από το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα. Το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο στη δυτική Ελλάδα και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, όπου αναμένεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 16 έως 32 (στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη), στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 28, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 29.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν σταδιακά βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ.

Στη Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Ανάλογη θα είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη μέχρι το μεσημέρι. Μετά αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι προς το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης προβλέπεται να κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.