2 Ιούνιος 2017, 14:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούνιος 2017, 14:45

Έκακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από την ΕΜΥ

  • Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
    (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, επισημαίνοντας πως η αλλαγή θα είναι εμφανής από το μεσημέρι του Σαββάτου οπότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Τα φαινόμενα, προβλέπει η ΕΜΥ, θα είναι εντονότερα:

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του βόρειου Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017
Ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιές και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Οι άνεμοι θα είναι βορειάδες έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017
Ο καιρός αναμένεται να είναι συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να έχουμε λίγες βροχές στα ηπειρωτικά και καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειάδες, 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει πάλι από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.