1 Ιούνιος 2017, 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Ιούνιος 2017, 09:26

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά (βίντεο)

  • Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά (βίντεο)
    Υποδοχή κατά την άφιξη της σορού του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με C-130 στο αεροδρόμιο στα Χανιά (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γρ. Τύπου ΝΔ / Δημήτρης Παπαμήτσος)
  • Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά (βίντεο)
    Η οικογένεια Μητσοτάκη στην αγρυπνία που έγινε για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στα Χανιά (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γρ. Τύπου ΝΔ / Δημήτρης Παπαμήτσος)
  • Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά (βίντεο)
    Κόσμος περιμένει στη σειρά έξω από τον ναό για να πει το τελευταίο αντίο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γρ. Τύπου ΝΔ / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Ασφυκτικά γεμάτος είναι από χθες το βράδυ ο ιερός ναός της Αγίας Μαγδαληνής Χανίων όπου μέχρι σήμερα στις 13:30 τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στις 17:00 θα γίνει η ταφή του δίπλα στην σύζυγό του Μαρίκα που έφυγε από τη ζωή στις 6 Μαΐου 2012, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ Χανίων.

Πλήθος κόσμου σπεύδει από χθες να αποχαιρετίσει τον συμπατριώτη, τον πολιτικό, τον συγγενή του ανάβοντας κερί, αφήνοντας ένα μήνυμα.

Τη σορό του υποδέχθηκαν στο νησί οι διοικητές των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, βρακοφόροι και γυναίκες με παραδοσιακή κρητική φορεσιά. Η πομπή από το αεροδρόμιο έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν από τις 21:00 και ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε παρατεταμένα.