26 Οκτώβριος 2013, 10:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:56

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

  • Καύσωνας: Έρχονται και πάλι 40άρια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Κυριακή
καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα - Τρίτη
καιρός: γενικά αίθριος με παροδικές αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Πηγή: real.gr