27 Μάιος 2017, 19:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μάιος 2017, 19:49

Μετά τους «Πόντιους», ο Βουτσάς μαθαίνει να περνάει ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα!

  • Μετά τους «Πόντιους», ο Βουτσάς μαθαίνει να περνάει ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα!

Με ένα νέο πρόσωπο θα... εμπλουτιστεί η ποντιακή επιθεώρηση Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα η οποία θα ξεκινήσει σύντομα την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος είναι «ναι» με μεγάλη χαρά για τη συμμετοχή του στο θίασο, όπως ανέφερε στο pontos-news.gr ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Η συμμετοχή του Κώστα Βουτσά προέκυψε μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία, αναφέρει ο Πόντιος ηθοποιός, ως «συνέχεια μιας εκτίμησης».

Μας εκμυστηρεύεται επίσης ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της Ελλάδας. Μετά την ταινία Οι Πόντιοι, σημειώνει ο Τάκης Βαβμακίδης, ο Κώστας Βουτσάς συναναστρέφεται ξανά με... Πόντιους.


Στιγμιότυπο από την παράσταση στην Αγία Βαρβάρα (φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)

Το άνοιγμα της καλοκαιρινής περιοδείας θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στη Βέροια, ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε Μαυρονέρι Κιλκίς, Σιδηρόκαστρο Σερρών, Ελασσόνα Λάρισας, Σάππες Κομοτηνής, Μονόλοφο Θεσσαλονίκης, Οινόη Κοζάνης, Αμφίπολη Σερρών, Νάουσα, Αθήνα και Στοκχόλμη.

Οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι συντελεστές είναι πολλές: Για παράδειγμα, οι θεατές μετά το τέλος των παραστάσεων θα παίρνουν δώρο φούρνικον αλεύρι (προσφορά του «Βερμίου Γης» της Ελένης Βασιλειάδου) για να φτιάξουν χαβίτς!

Βασίλης Καρυοφυλλίδης