24 Οκτώβριος 2013, 08:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:56

Νέο θρίλερ με μωρο σε τσιγγάνους στην Μυτίληνη!

  • Νέο θρίλερ με μωρο σε τσιγγάνους στην Μυτίληνη!

Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, που έπεσαν χθες το μεσημέρι στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς πήγαν για να δηλώσουν στο ληξιαρχείο το μόλις 2,5 μηνών αγοράκι, το οποίο όπως οι ίδιοι φέρονται να ομολόγησαν, δεν είναι δικό τους!

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε νωρίς το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 και 21 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα ζευγάρι τσιγγάνων και την πεθερά. Τη μητέρα του συζύγου...

Προσπάθησαν να "δηλώσουν" το ξένο μωρό

Οι πληροφορές λένε ότι το ζευγάρι πήγε στο ληξιαρχείο για να δηλώσει το 2,5 μηνών αγοράκι.
Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ξαναπάει πριν από μερικές ημέρες για την ίδια δουλειά αλλά τους έλειπε κάποιο χαρτί κι έτσι χρειάστηκε να επισκεφθούν χθες το ληξιαρχείο για δεύτερη φορά.

Υποψιασμένοι οι υπαλληλοι του ληξιαρχείου με την υπόθεση της μικρής Μαρίας, ενημέρωσαν την Αστυνομία...

Αστυνομικοί πήγαν στον καταυλισμό της Αγίας Κυριακής, βρήκαν το ανδρόγυνο μαζί με την πεθερά και τους μετέφεραν  στην Αστυνομία, μαζί με το βρέφος. Εκεί, το ανδρόγυνο φέρεται να ομολόγισε ότι το μωρο δεν είναι δικό του...

"Μας το χάρισε μια τσιγγάνα"

Σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν οι τσιγγάνοι στους Αστυνομικούς, στα τέλη Ιουλίου το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, για να κάνει ο άνδρας κάποιες εξετάσεις στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, κατά τα λεγόμενά τους, ο άνδρας λόγω κάποιου προβλήματος, δε μπορεί να κάνει παιδιά...

Εκεί στο Λαϊκό λοιπόν, κάποια στιγμή η γυναίκα μαζί με την πεθερά κατέβηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου και εκεί τους πλησίασε μια τσιγγάνα, με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά. Πάντα σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν οι ίδιοι στους αστυνομικούς, η τσιγγάνα τους είπε ότι έχει πολλά παιδιά και τους εξήγησε ότι δε μπορεί να μεγαλώσει το νεογέννητο, το οποίο προσφέρθηκε να τους χαρίσει.

Το ζευγάρι, λόγω και του γεγονότος ότι δε μπορεί να αποκτήσει δικά του παιδιά, είπε ότι ευαισθητοποιήθηκε και τελικά δέχτηκε να πάρει το νεογέννητο αγοράκι, χωρίς να υπάρξει αγοραπωλησία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος των τριών τσιγγάνων, υποστήριξε πως οι πελάτες της πήραν το παιδί όχι για να το πουλήσουν, όπως εικάζεται, αλλά γιατί η φυσική μητέρα του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Το μωρό, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και φιλοξενείται στο παιδιατρικό τμήμα,
έχει βιβλιάριο υγείας, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι γνήσιο.

Αργά σήμερα το απόγευμα, οι τρεις τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανηλίκου.

Πηγή: newsit.gr