15 Μάιος 2017, 20:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μάιος 2017, 20:22

Ο κυβερνήτης της Αττάλειας «έριξε» το Twitter με κινεζική φορεσιά

  • Ο κυβερνήτης της Αττάλειας «έριξε» το Twitter με κινεζική φορεσιά

Ο κυβερνήτης της Αττάλειας επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προσελκύσει Κινέζους τουρίστες στην (παραθαλάσσια) πόλη της Μεσογείου, στα νότια της Τουρκίας, ωστόσο φάνηκε τελικά ότι δεν είχε και την καλύτερη ιδέα.

Τι έκανε ο Μουνίρ Καράλογλου; Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, κατά την επίσκεψή του στην Κίνα και συγκεκριμένα στην επαρχία Anhui προκειμένου να υπογράψει πρωτόκολλο αδελφοποίησης, φόρεσε μια φανταχτερή, κινεζική παραδοσιακή στολή και φωτογραφήθηκε μπροστά σε έναν χρυσό θρόνο.

Αργότερα, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter και έγραψε: «Αποχαιρέτησα την Κίνα και τους κάλεσα στην Αττάλεια». Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο απηύθυνε κάλεσμα στους Κινέζους, που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν εκτός της χώρας τους για διακοπές, να επιλέξουν το μεσογειακό θέρετρο στα νότια της Τουρκίας.


(Φωτ.: munirkaraloglu.com)

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan, γρήγορα αυτό το «τουιτάρισμα» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο κυβερνήτης της Αττάλειας προχώρησε αργότερα στη διαγραφή του.