14 Μάιος 2017, 11:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μάιος 2017, 12:04

Νίκη του Πόντιου γίγαντα των ΜΜΑ Γιάννη Αρζουμανίδη στην επιστροφή του στο οκτάγωνο!

  • Νίκη του Πόντιου γίγαντα των ΜΜΑ Γιάννη Αρζουμανίδη στην επιστροφή του στο οκτάγωνο!
    Ο Γιάννης Αρζουμανίδης (φωτ. αρχείου)

Όλο το GFC 8 ήταν απολαυστικό σε ΤΚΟ και τελειώματα και δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί το event με τον ίδιο τρόπο! Όπως αναφέρει το fightsports.gr, χθες βράδυ, στο «κλουβί» που είχε στηθεί στο «PAOK Sports Arena», ο Γιάννης Αρζουμανίδης, στην επιστροφή του στο ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), κέρδισε με ΤΚΟ τον Τούρκο αντίπαλο του Μεχμέτ Οζέρ αφού τον πήγε στο έδαφος και εξαπέλυσε δυνατό ground and pound.

Αυτή ήταν άλλη μια νίκη για τον κορυφαίο heavyweight της χώρας, τον Έλληνα μαχητή που έχει καταφέρει να διακριθεί και σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο ήχος της ποντιακής λύρας του Φάνη Κουρουκλίδη και οι ρυθμοί της σέρρας, αυτούς που χόρευαν με ιαχές οι πολεμιστές του Πόντου πριν από τις μάχες, ακούστηκαν λίγο πριν από τη μονομαχία του Πόντιου γίγαντα με τον Τούρκο πρωταθλητή στο οκτάγωνο.

Μια μάχη, που όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γιάννης Αρζουμανίδης στο pontos-news.gr ήταν «μια κατάθεση ψυχής» για να τιμήσει τα χιλιάδες θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων. «Θα παίξω συμβολικά για τη 19η Μαΐου, τη Γενοκτονία των Ποντίων. Θέλω με αυτήν τη μάχη να τιμήσω τους προγόνους μας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη νίκη. Ήταν και δική μου η επιλογή να αγωνιστώ με Τούρκο αυτές τις μέρες. Όταν μου είπαν ότι έκλεισε ο αγώνας, το πήρα πατριωτικά», είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο pontos-news.gr και τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη.