4 Μάιος 2017, 10:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2017, 10:07

Φήμες ότι απεβίωσε ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας

  • Φήμες ότι απεβίωσε ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας
    (Φωτ.: ibtimes.co.uk)

Σε έκτακτη σύσκεψη έχει κληθεί όλο το προσωπικό του Μπάκιγχαμ χωρίς να έχει γίνει γνωστό το θέμα. Φήμες αναφέρουν ότι ίσως απεβίωσε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη και επώνυμη πηγή.

Το γεγονός θεωρείται «πολύ ασυνήθιστο», ειδικά γιατί η πρόσκληση έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σήμερα πρόκειται να φτάσουν στο Λονδίνο εργαζόμενοι της βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουίδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκινγχαμ η Ελισάβετ.

Στους εργαζόμενους πρόκειται να απευθυνθεί ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος και το δεξί χέρι της βασίλισσας, ο εξ απορρήτων σερ Κρίστοφερ Γκέιντ.

Το περίεργο είναι, όπως σημειώνει η Daily Mail, πως ούτε οι πιο παλιοί από το προσωπικό δεν έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.