21 Οκτώβριος 2013, 08:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:57

Δείτε με τι καιρό ξεκινάει η εβδομάδα!

  • Καύσωνας: Έρχονται και πάλι 40άρια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Δείτε με τι καιρό ξεκινάει η εβδομάδα!

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και νότια τμήματα και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσιες μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr