27 Απρίλιος 2017, 22:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Νοέμβριος 2017, 12:45

Η Μιμή Ντεμίση φέρνει στη θεατρική σκηνή τον Στέλιο Καζαντζίδη!

  • «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη»: Η Μιμή Ντενίση φέρνει το πρώτο θεατρικό σίκουελ
    Το «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα φιλοξενήσει τη νέα παράσταση της Μιμής Ντενίση (φωτ.: Facebook)

Μετά το Σμύρνη μου αγαπημένη που έσπασε ταμεία, η Μιμή Ντενίση επανέρχεται με ένα νέο θεατρικό έργο, αυτή τη φορά για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη που δημοσιεύονται στο enikos.gr αναφέρουν ότι εδώ και καιρό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ψιθυρίζεται ότι κάτι μεγάλο θα ανέβει στη σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου».

Το θεατρικό, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, θα είναι σε σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση, η οποία μαζί με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή θα υπογράφουν και το κείμενο. «Θα φωτίσει όλες τις πτυχές του έργου και της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Όλοι περιμένουν ότι επί σκηνής θα δουν μια ακόμα υπερπαραγωγή, ισάξια του Σμύρνη μου αγαπημένη. Ήδη δουλεύεται γύρω στον έναν χρόνο, και στόχος είναι να φωτίσει την πορεία του Στέλιου Καζαντζίδη από τα χρόνια της φτώχειας και της ανέχειας στα χρόνια της απόλυτης καταξίωσης.